Finansiering

Vi finder den rigtige løsning for dig!

Vi hjælper dig gerne med et fordelagtigt finansieringstilbud på din nye eller brugte bil.

Vi har et bredt samarbejde med flere finansieringsselskaber, og vi holder os hele tiden opdaterede på, hvor “prisen på penge” er billigst, så du får den bedste rente og mest fordelagtige billån.

Derfor viser det sig som regel, at det er meget billigere at lade os formidle dit billån, end at du låner pengene i banken.
På den måde bibeholder du samtidig dine lånemuligheder i banken til andre projekter.

Har du spørgsmål eller ønsker du et super tilbud – ring eller skriv til os.

Vi tilbyder Drive7

Drive7 er et billån med en udvidet garantiforsikring mod mekaniske og elektroniske fejl indtil bilens 7. år, eller til den har kørt 150.000 km, hvad end der indtræder først.

Mere værdi i dag og i fremtiden

• Giver tryghed i biløkonomien

• Dækker op til bilens 7. år

• Gælder både nye og brugte biler

• Følger altid bilen, selvom bilen skifter ejer

• Gør bilen mere attraktiv ved videresalg.

Når fabriksgarantien og/eller forhandlergarantien på bilen løber ud, så starter Drive7. Den udvidede garantiforsikring er en del af den aftale, du indgår med Nordea Finans, når du låner penge til din bil. Med Drive7 har du en samlet sikkerhed, der rækker langt ud i fremtiden.

Drive7 tilbydes kun gennem Nordea Finans og den udvidede garantiforsikring kan ikke købes separat.

Kontakt os og hør hvordan du kan få Drive7.

Drive7 er et billån med en udvidet garantiforsikring mod mekaniske og elektroniske fejl indtil bilens 7. år, eller til den har kørt 150.000 km, hvad end der indtræder først. Når fabriksgarantien og/eller forhandlergarantien på bilen løber ud, så starter Drive7. Den udvidede garantiforsikring har en anslået værdi på 8.900 kr. Bilen skal serviceres efter fabrikantens forskrifter. Læs om de nærmere vilkår i forsikringsbetingelserne på nordeafinans.dk/drive7