Værksted


 

Tillid er vigtigt - det ved vi!


Her står hele vores team af specialuddannede fagfolk klar til at udføre service, reparation og skadesarbejde på din bil. Det er vigtigt for os at du trygt kan overlade din bil til os. Vi behandler kunder såvel som biler med respekt.

De specialuddannede Suzuki-teknikere har alle den viden og det udstyr til rådighed, der gør, at bilen kan serviceres eller repareres med kort ventetid -  uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi sætter en ære i, at arbejdet bliver udført rigtigt første gang.

Som en ekstra sikkerhed for dig som kunde, er vi tilsluttet Autobranchens Udviklingscenters kvalitetskoncept, hvor værktøj og arbejde løbende bliver kontrolleret.

Vil du bestille en tid til din bil, er det bare at kigge forbi, ringe eller sende en mail - vi er klar!

Aut . Suzuki Service

Autoriseret service - din sikkerhed

Når du bruger os, er du garanteret, at der kun bruges originale reservedele, og at bilen automatisk er omfattet af de ekstra servicekampagner, som fabrikken og importøren kører i forbindelse med den løbende kvalitetskontrol. Dem går du ofte glip af ved at vælge et værksted udenfor Suzuki-organistationen.

 

Originale Dele (1)

Originale reservedele - for det bedste resultat

Vi bruger kun originale reservedele, der passer 100% til din Suzuki. Dermed har du den bedste garanti for, at fx bremserne er i orden efter reparation eller vedligeholdelse.

 

 

Basis

Billigere basis-eftersyn når din Suzuki er fyldt 3 år!

Suzuki Basisservice er et service-tjek tilbud til Suzuki'er, der har mere end 3 år på bagen. Eftersynene er lidt mindre end et stort serviceeftersyn og koster derfor også mindre. Bilen bliver efterset på de mest vitale punkter bl.a. olieskift og det kontrolleres om alt er som det skal være. klik på billedet ovenover og se prise på netop din model.

Prismatch2

Prismatch - på service og reparationer

Vi stræber efter at være konkurrecedygtige - altid!
Derfor tilbyder vi prismatch på service og reparationer på din Suzuki.

 

Serviceaftale (1)

Suzuki Serviceaftale - Din tryghed i hverdagen

Med en serviceaftale hos os, har du fuldt overblik over din biløkonomi. Der kommer ingen uforudsete reparationer eller regninger under serviceaftalens forløb. Vi sørger for at din bil altid er i tip top stand!

 

 Dan Til Hjemmeside NY

3 X 0  (1)


 

Kontakt os

Dan Christensen 

Tlf.: 30 21 41 88

Mail: dc@frederikshavn-auto.dk

 

 Facebook

 

ÅBNINGSTIDER:

Man-tors:  7.30 - 15.30

Fredag:     7.30 - 15.00

Lørdag:     LUKKET

Søndag:    LUKKET

 

 
 
 
Udviklet af Bilinfo